Naar inhoud

Het aftellen is begonnen!

11 oktober 2023

Onze rugzakken zijn gepakt en we hebben alles tot het minimum weten te beperken. Een spijkerbroek bijvoorbeeld nemen we niet mee omdat het al snel te zwaar wordt, maar de vertrouwde producten zoals shampoo (niet voor mij) en of tandpasta mogen niet ontbreken.

We hebben de reis gepland als “budgetreis”. We hebben ons voorgenomen per dag niet over een bepaald bedrag heen te gaan. Dat is Natasja al vrij aardig gelukt. Zo heeft ze de eerste nachten in Vietnam voor omgerekend 23 euro weten te bemachtigen incl. ontbijt.

Ondertussen staan we te popelen om te vertrekken. Onze ouders, vrienden en familieleden zijn allemaal op de hoogte van onze reisplannen en hebben ons aangemoedigd en succes gewenst bij onze “going away party”. Zelfs onze baas op het werk wenste ons veel succes en plezier. En sterker nog we mogen na onze reis weer terugkomen. Hoe geweldig is dat!

We zijn vastbesloten om deze reis met open ogen en geest aan te gaan, om zoveel mogelijk culturen en tradities te leren kennen. We zijn klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en ons aan te passen aan de verschillende manieren van leven.

Het aftellen van de dagen is bijna voorbij en het is bijna tijd voor ons om te vertrekken. We gaan met een gemengd gevoel van enthousiasme en zenuwen, maar vooral enthousiasme! Want we weten dat deze reis een van de meest onvergetelijke ervaringen van ons leven zal zijn.

We kunnen niet wachten om te ontdekken wat Azië ons te bieden heeft. En we zijn ervan overtuigd dat na deze reis, we rijk zullen zijn met onbetaalbare herinneringen die ons leven lang meegaan!

Tot de volgende blog!