Naar inhoud
Over ons

Over ons

Wij zijn Udo en Natasja en heten jullie welkom op onze reisblog.

Toen we elkaar 30 jaar geleden ontmoetten, hadden we nooit kunnen bedenken dat we zoveel van de wereld zouden zien. Al vrij snel raakten we verliefd op elkaar en besloten we samen te gaan reizen. We trokken erop uit met niets anders dan een backpack en een open geest. Natasja reisde als jonge tiener al eerder 4 maanden door India, door haar verhalen wilde ik natuurlijk ook de wereld gaan ontdekken en besloten we samen elk jaar een continent te bezoeken. We houden allebei van cultuur als ook natuur en zijn steeds weer benieuwd waar we terecht komen.

Udo & Natasja
Dit zijn wij, Udo & Natasja

Onze reizen begonnen erg primitief. We sliepen in goedkope hostels met muffe lucht en deelden een badkamer met andere reizigers. Maar dit maakte ons niet uit, we waren jong en avontuurlijk en beleefden heel wat bijzondere momenten. Zo herinneren we ons nog goed toen we op Bali terechtkwamen vol met dansende mensen op de markt en traditionele kledij. Bijna niemand sprak Engels maar we konden communiceren door middel van handen en voeten. In die tijd bestond er nog geen mobiele telefoon en hierdoor moest je je op deze manier behelpen. Zeker had dit ook zijn charme en dat is de reden dat we vaker wel terugkijken naar deze mooie tijd.

Naast het ontdekken van nieuwe plekken en culturen hebben we ook een voorliefde voor de Aziatische keuken. Met het thuisfront delen we dan ook trots het resultaat van onze culinaire avonturen.

Nu, 25 jaar later, hebben we al vele bestemmingen mogen bezoeken waaronder: Vietnam, Cambodja Thailand, Indonesië, India, Nepal, Sri Lanka, China, Australië, Canada, Amerika, Cuba, Mexico, Egypte, Marokko etc. We zijn verliefd geworden op reizen, ontmoetingen met verschillende culturen maar ook de schoonheid van de wereld.

Nu kijken wij, Udo en Natasja, terug op een leven gevuld met avontuur en reizen. Onze reis zal nooit stoppen; zolang we gezond zijn, blijven we gaan! We zijn blij dat we de mogelijkheid hebben gehad om de wereld te ontdekken en te genieten van al haar schoonheid.

Dat is de reden dat we nu op een Wereldreis gaan met Azië als speerpunt. We nemen jullie graag mee in de verschillende culturen maar ook de culinaire avonturen!